Коли пометоха три жени в Пиринско

Три пътни инцидента с пешеходки в Пиринско само за ден. По обяд в сряда на улица „Христо Смирненски“ в Сандански лек автомобил „Опел“ е ударил при движение на заден ход пресичащата пътното платно 64-годишна жена от санданското село Поленица. 33-годишният водач е оказал първа помощ на пешеходката, която е настанена в болница с фрактура на тазобедрената става и без опасност за живота.

Само половин час по-късно, отново в Сандански, е регистриран друг такъв инцидент. На улица „Перун“ лек автомобил „Опел Астра“, шофиран от 23-годишен санданчанин, при движение на заден ход ударил 75-годишна пешеходка от Сандански. Пенсионерката е пострадала с охлузни рани в областта на  десен крак, като след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

Третата жена е блъсната от кола в Благоевград, на улица „Владо Черноземски“ към 17:55 часа. Лек автомобил „Шевролет“, управляван от  44-годишен благоевградчанин, ударил 55-годишна жена от Благоевград, докато тя пресичала пътното платно на необозначено за целта място. С фрактура на две ребра, контузия на бял дроб и контузна рана на черепа благоевградчанката е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград.

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.